Leiding

Wij, leiding, houden Chiro Meulenberg draaiende. We ontvangen je kind met open armen en doen er alles aan om het een topnamiddag te bezorgen. Achter de schermen verzorgen we de administratie, organiseren we evenementen en vormen we een hechte ploeg.

 

Natuurlijk kunnen wij met enkel leiding de Chiro niet draaiende houden! We laten je graag ook kennis maken met de andere vrijwilligersgroepen binnen onze Chiro.


Groepsleiding

Onze groepsleiding (vaak zijn ze met z’n tweeën, een jongen en een meisje) leidt de werking van onze leidingsploeg in goede banen. De taken van groepsleiding kunnen verschillen per Chirojaar, maar steevast zitten ze de vergaderingen voor en nemen ze extra administratieve taken op zich. De groepsleiding is ook een aanspreekpunt voor ouders.

Groepsleiding: Jill Vanhemel & Miel Lijnen

 

Volwassen begeleiding

We staan er als leiding niet alleen voor. Zo hebben we ook volwassen begeleiding of kortweg VB’s. Zij geven zelf geen leiding meer maar kijken naar de Chirowerking vanuit een andere positie, als ouder en oud-leiding. Ze staan de leidingsploeg bij met raad en daad en vormen een belangrijk aanspreekpunt voor ouders.

VB’s: Ann Vanhemel en Patrick Bos


Kookploeg

Naast onze VB’s kunnen we ook rekenen op de kookploeg. Ze bereiden het eten op open-Chirodag, Christus Koning en bivak. Onze kookploeg bestaat uit oud-leiding en ouders van leden en leiding. 

Kookploeg: Bart Kumbruck, Sara Plessers, Els Vanhemel, Stijn Vanderhoven, Anne Haest, Luc Vangeneugden, Jan Servaes en Tom Poels